Større moderniseringer & totalrenoveringer

Skal du have nyt tag i Kolding?

Lindegaard Byg står altid klar til at lægge dit nye tag, når behovet opstår. Vi har mere end 10 års erfaring inden for tømrerbranchen, og med mange tagprojekter igennem årene, tør vi godt kalde os for specialister inden for nyt tag i Kolding og omegn. Vi sørger for, at du får en professionel, effektiv og hurtig hjælp, så du ikke behøver stå uden tag længere end højest nødvendigt.

Det er hverken en nem, overskuelig eller billig beslutning, når man skal have et nyt tag. Derfor vælger langt de fleste privat personer at få et tømrerfirma eller taglæggere til at gøre arbejdet for dem. Og det er bestemt ikke et dumt valg, da et hjemmelagt tag kan være lige med et umuligt hus at sælge, hvis du ikke nøje følger bygningsreglements anvisning og specifikationer for tagkonstruktion.

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste for dig at få et nyt tag, kan du trykke på knappen nedenfor og udfylde formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvilket tag skal jeg vælge?

Uanset hvilket tag du ender med at vælge, så er det vigtigt, at du har gjort dig nogle tanker om, hvorfor det netop er dette tag, du går med. Vælger du et tag af et materiale, der holder mange år, vil du højst sandsynligt ikke skulle skifte tag på huset igen, og det er derfor vigtigt, at du vælger et tag, der passer til huset udtryk.

Langt de fleste vælger at få lagt det samme type tag på deres hus, som det gamle var. Dette skyldes for det første det æstetiske udtryk, men ligeledes faktorer såsom naboerne, tagkonstruktionen, byggetilladelser og lignede gør det nemmere at vælge et tag, der er magen til det gamle. 

Nyt-tag-på-hus-Lindegaardbygmaugstrup

Vi tilbyder også tagrenovering

Vi arbejder ikke kun med at lægge et helt nyt tag. Så har du brug for at få renoveret dit nuværende tag, så udfører vi også denne type af opgaver. Uanset om du skal have et nyt tag i Kolding eller renoveret på det gamle, så sørger vi for arbejde af høj kvalitet og professionalisme. Herunder bruger vi altid kvalitetsmaterialer, der sikrer at tagets holdbarhed forlænges og ikke blot er en lappeløsning. Hvis du vil vide mere om, hvilke ydelser vi tilbyde i forbindelse med tagarbejde, så kan du læse mere her

Scroll to Top