Større moderniseringer & totalrenoveringer

Tømreropgaver i Vojens og omegn

Hos Lindegaard Byg Maugstrup har vi mere end 10 års erfaring inden for tømrerfaget og mange glade kunder bag os. Vi sørger altid for en god kundekontakt, så du er en ligeså stor del af projektet, som du ønsker – sådan skaber vi gode resultater, som både du og vi bliver glade for. 

Som tømrer i Vojens varetager vi alle former for opgaver, der omhandler tømrer branchen. Vi laver derfor både store og små opgaver i hele Vojens og omegn. Har du et projekt, som du mangler en tømrer til, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Råd og vejledning fra erfaren tømrer

Med vores erfaring inden for alle opgaver af tømrerbranchen tør vi godt kalde os specialister i vores fag. Vi kan derfor også tilbyde vores kunder gode råd og vejledning, hvis behovet opstår. Uanset om du er privat person eller erhvervsdrivende, så kommer vi gerne ud til dig i forbindelse med opstart af et nyt projekt og et tilbud herpå. Så kan du også få hilst på din tømrer og mærke kemien inden du vælge, hvem der skal stå for dine tømreropgaver.

På knappen herunder kan du se et udpluk af de opgaver, som vi tidligere har arbejdet med.

Hus-med-skifer-på-ydermuren-og-store-vinduer

Tømrer i Vojens med fokus på kvalitet

Vi ved, at gode materialer og et godt håndværk er vejen til et godt resultat, der holder i mange år. Derfor har vi også et stort fokus på, at de materialer vi bruger, har en høj kvalitet til fornuftige priser. Du kan derfor vælge at købe materialerne til dit projekt igennem os, så du er sikker på, at materialerne er tjekket og udvalgt af fagfolk, der ved, hvad det kræver af materialerne. Har du helt styr på, hvordan du skiller gode fra dårlige materialer, så er du selvfølgelig velkommen til at hente materialerne, så de er klar til os, når vi kommer. 

Scroll to Top