Tilbygning Kolding

Erfaren tømrer i Kolding og omegn

Hos Lindegaard Byg og Maugstrup har vi mere end 10 års erfaring inden for tømrerfaget. Derfor har vi også en stor kundebase i Kolding, hvor vi ofte varetager opgaver i forskellige variationer og størrelser. 

Har du en drøm om at lave en tilbygning i Kolding eller omegn, så kan vi hjælpe dig med alt inden for tømrerbranchen. Vi er kendt for vores gode håndværk, service og grundighed. Du kan derfor være sikker på, at vi har styr på vores håndværk, samt har et fokus på kvalitet iver kvantitet. En tilbygning er noget, som du skal kigge på og leve i i mange år, og derfor skal resultatet også være mere end tilfredsstillende.

Vi hjælper også gerne med råd og vejledning i forbindelse med dit projekt, så resultatet kan blive så optimalt som muligt. Med mange tilbygninger bag os, kan vi hurtig spotte, om du er ved at begå de typiske fejl, som vil irritere i dagligdagen.

Vil du have et uforpligtende tilbud på dit projekt, så kan du kontakte os på knappen nedenfor.

 

Se vores tidligere projekter her

Få hjælp til din tilbygning i Kolding

Uanset om du har brug for hjælp til en tilbygning eller renovering af din nuværende bygning, så kan vi hjælpe dig med opgaven. Med vores faglige ekspertise kan vi endda hjælpe dig med at købe gode kvalitetsmateriale, der vil forlænge bygningens levetid og værdi.

Vi hjælper dig gerne med vejledning til, hvordan din tilbygning i Kolding enten kan matche eller komplimentere din nuværende bolig. Det er nemlig utrolig vigtigt, at huset har et æstetisk pænt udtryk, da I skal kigge på det i mange år frem, samt kan det have en stor betydning, hvis I en dag ønsker at sælge huset. Med vores erfaring inden for faget har vi en masse idéer til, hvordan man kan sammensætte de forskellige materiale for at skabe en god helhed.

Hvis du vil vide mere om os, vores erfaringer med tilbygninger eller lignende, så er du altid velkommen til at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud. Vi kører gerne ud til dig og tilser projektet, så vi sammen kan vurdere, hvad der skal laves.  

Scroll to Top