Større moderniseringer & totalrenoveringer

Din tømrer i Kolding

At kaste sig over et tømrerprojekt uden den fornødne erfaring kan både koste mange penge og en masse tid. Hos Lindegaard Byg tilbyder vi vores hjælp med dine tømreropgaver, så de bliver klaret hurtigt, effektivt og professionelt.

Vi sørger altid for at bruge gode kvalitetsmaterialer, så vores resultater bliver flotte og holdbare. Derudover sætter vi en ære i at udføre et professionelt arbejde, hvor der er stor fokus på vores håndværk og erfaring inden for faget. 

Har du en tømreropgave eller skal du til at starte et større projekt op, såsom en ny tilbygning, nybyg eller lignende, så er du altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi kommer gerne ud til dig og besigtiger opgaven, så vi kan komme med et realistisk tilbud, samt kan vi hjælpe dig med råd og vejledning til, hvordan din opgaver kan blive udført på bedst mulig vis. 

Erfaren tømrer i Kolding

Lindegaard Byg er et tømrerfirma, der efterhånden har mange år på bagen. I over 10 år har vi arbejdet med store og små tømreropgaver i store dele af Sønderjylland. Og vi kan med store sikkerhed hjælpe dig med at komme i mål med dine projekter. 

Vores mange års erfaring har bl.a. betydet, at vi i dag har en stor viden inden for faget, og hvordan man professionelt og effektivt udfører opgaverne, så vores kunder bliver glade for resultatet i mange år frem. 

Så har du brug for hjælpe til at få skiftet dit tag, din tilbygning, et nybyg af dit hus, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi sørger altid for at levere et godt stykke tømrerarbejde til en pris, der er passende i forhold til arbejdets niveau, tid, materialer og sværhedsgrad.

Hos Lindegaard Byg tilbyder vi at komme ud til dig og tilse opgaven, så vi ved præcis, hvad du ønsker hjælp med. Hos os er der intet kørselstillæg, så du behøver ikke betale for vores tid, selvom vi ikke skal arbejde videre med din opgave. 

Find os bl.a. i...

Som tømrer arbejder vi primært i byer som;

Bor du ikke i nogle af disse byer eller i omegnen af disse byer, så er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på dit næste projekt. 

Når du vælger en tømrer i Kolding eller omegn, så er du sikret en tømrer, der kender til området og stilen i byerne rundt om. Samtidig vil din tømrer aldrig være særlig langt væk fra dig eller projektet, hvis der skulle ske noget uventet, der kræver en hurtig reaktion.

Derudover er du sikret, at din håndværker yder den bedste service, da både du selv og dit netværk med stor garanti har kendskab til håndværkeren. 

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge Lindegaard Byg som din tømrer i Kolding, så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om os, og hvordan vi tilgår opgaver som din. 

Glem ikke håndværkerfradraget

At få udført opgaver af en professionel håndværker kan koste mange penge både i materialer og arbejdsløn, men det kan altid betale sig, hvis du ikke selv har styr på, hvordan du udføre opgaven på en flot og sikker måde.

Vælger du en professionel tømrer i Kolding til dit næste projekt, så kan du dog trække arbejdslønnen fra i SKAT, ved at gøre brug af dit håndværkerfradrag. På den måde bliver din udgift for professionel hjælp mindre.

Scroll to Top