Større moderniseringer & totalrenoveringer

Erfaren tømrer i Haderslev

Hos Lindegaard Byg har vi mere end 10 års erfaring inden for tømrerbranchen. I de 10 år har vi altid leveret kvalitetshåndværk med gode og holdbare løsninger, der har gjort vores mange kunder gennem årene tilfredse. Vi sætter en stor ære i at bruge vores viden til vores og din fordel, så du kan få løsninger, der ikke blot holder, men også er brugbare og enkle. Blandt vores spidskompetencer kan nævnes tømrerhjælp til tilbygning samt tagrenovering

Ønsker du hjælp fra en professionel, effektiv og serviceminded tømrer, så giver vi gerne et helt uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at løse dine tømreropgaver. Hos Lindegaard Byg er vi kendt for at give en fair pris på opgaverne. Netop af den grund har vi gennem årene haft mange glade kunder, der har fået udført et godt stykke arbejde til en fordelagtig pris.

Husk håndværkerfradraget

Hvis du skal have lavet tømrerarbejde i din egen bolig, leje-/andelsbolig eller fritidsbolig, så har du mulighed for at få fratrukket et beløb på op til 25.000 kr. i håndværkerfradrag. Ønsker du at gøre brug af håndværkerfradraget, skal du indberette det under fradrag på SKATs hjemmeside. Her vælger du, hvilket år du har haft håndværkere, hvorefter du kan indberette fradraget. 

Hus-med-skifer-på-ydermuren-og-store-vinduer

Foruden Haderslev kan du finde os i:

Vi kører ikke kun ud til Haderslev. Har du brug for tømrerhjælp kan du finde os i det meste af Sønderjylland eksempelvis:

Og mange flere steder. Er du i tvivl om vi kører ud til dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kvalitetsbevidst tømrer i Haderslev

Hvis der er en ting, som vi har lært i vores mange år som tømrere, så er det, at et godt resultat både afhænger af tømreren og materialernes kvalitet. Vi sørger derfor altid for at bruge materialer, der er af en god kvalitet, så holdbarheden forlænges og selve resultatet bliver pænere og mere brugbart. Har du brug for hjælp til en tømreropgave, hvor du allerede har materialer, så kan vi sagtens varetage opgaven for dig. Dog kan du også får os til at udvælge, bestille og modtage materialerne for dig, så du blot skal vente på, at opgaven er løst uden yderligere bekymringer. 

Scroll to Top