Tilbygning tilpasses dine behov

Specialister i tilbygninger til boliger

Få skabt mere plads i din hverdag

Har du brug for flere kvadratmeter? Hvis du ønsker mere plads i dit hjem, så er Lindegaard Byg Maugstrup den rigtige samarbejdspartner for dig. Vi tager udgangspunkt i en skræddersyet plan, der matcher dine unikke behov og ønsker til en tilbygning. For os er det vigtigt, at din tilbygning bliver præcis, som du forestiller dig.

Hvorfor skal du vælge os som din tømrer?

  • Holdbare løsninger
  • Professionel rådgivning
  • Visuel tænkende tømrer
  • Garanti for kvalitetsresultater
  • Øje for selv de mindste detaljer
  • Fokus på dine personlige behov og ønsker

Vi kører ud til kunder i blandt andet byerne Haderslev, Vojens, Ribe og Aabenraa. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på din tilbygning.

Lad os realisere din drøm om en tilbygning

Vi anbefaler, at du vælger en erfaren tømrer i forbindelse med en tilbygning til din bolig. Det er med til at sikre, at du kan modtage god rådgivning gennem hele processen. Vi er visuel stærke, og sørger for at din drøm om en tilbygning bliver realiseret. Selvom vi arbejder hurtigt og effektivt, så går vores team aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vores tømrer har fokus på, at du bliver glad og tilfreds. Derfor prioriterer vi, at inden vi påbegynder arbejdet, lægger vi en grundig plan for projektet. Vi garanterer at følge planen nøje, da vi ved hvor vigtigt det er at modtage en tilbygning, der er netop, som du ønsker. Lad vores dygtige tømrer realisere din drøm om en tilbygning. Vi er sikker på, at vi i fællesskab kan skabe et perfekt resultat. 

Ny-byg-lindegaardbygmaugstrup

Professionel rådgivning fra A-Z

Ønsker du hjælp til din tilbygning? Vi er her for at rådgive dig til den helt rigtige løsning, så tøv ikke med at kontakte os. Vores tømrer skræddersyr et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser. Vi har også kompetencerne til at kunne hjælpe med andre tømreropgaver, eksempelvis udskiftning af døre og vinduer, renoveringer og tagarbejde. Kontakt os på telefon 81 71 20 31, eller send en mail til info@lindegaardbygmaugstrup.dk.

tilbygning-tømrer-vojens-haderslev
Scroll to Top