Tilbygning

Flere Kvadratmeter

Drømmer du om flere kvadratmeter? Så er en tilbygning måske løsningen for dig. Det er ofte nemmere at få lov til at lave en tilbygning end en 1. sal og på et nyere parcelhus vil en tilbygning ofte også passe bedre til det oprindelige hus.

Du kan også bruge tilbygningen til at give hele huset et æstetisk løft. 

Tænk ikke kun på den indvendige indretning, men også på den ydre skal, dvs. formen og materialevalget, så tilbygning og hus bliver harmoniske sammen.

 

tilbygning-tømrer-vojens-haderslev

Vi hjælper gerne

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde er du altid velkommen til at kontakte os, enten ved at udfylde kontaktformularen eller ved at ringe til os.

Hus-med-skiferplader-på-ydermuren-tømrerarbejde

En tilbygning efter dit ønske

Hos Lindegaard Byg Maugstrup kan vi hjælpe dig fra start til slut med dine projekter. Vores mange års erfaring inden for tømrerfaget gør, at du trygt kan lade os stå for dit projekt, da vi sætter fokus på kvalitetsmaterialer og et godt håndværk. 

Hvis du har brug for råd og vejledning i forbindelse med din nye tilbygning, så assisterer vi også meget gerne, så du kan opnå det resultat, der er den perfekte kombination mellem dine ønsker og professionel rådgivning. 

Vi sørger altid for en god dialog med vores kunder, så det er nemt at komme til os, hvis man har brug for en snak om tømrerarbejdet, vejledning eller det videre forløb. Uanset hvad dit projekt indebærer i forbindelse med den nye tilbygning, så står vi klar til at påtage os opgaven, så du kan flytte ind hurtigst muligt.

Scroll til toppen

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.